Case din lemn - Fapaco

Case din lemn ieftine, la cheie

case de locuit permanent, case de vacanta


Case de lemn

si proiecte case din lemn

Case din lemn (1) Case din lemn (2) Case din lemn (3) Case din lemn (4) Case din lemn (5) Case din lemn (6) Case din lemn (7)

Casa din lemn Fapaco

Casa din lemn (1) Casa din lemn (2) Casa din lemn (3)

Casa din lemn Zenith

Casa din lemn Zenith (1) Casa din lemn Zenith (2) Casa din lemn Zenith (3)

Casa din lemn Victoria

Casa din lemn Victoria (1) Casa din lemn Victoria (2) Casa din lemn Victoria (3) Casa din lemn Victoria (12)

Ambianta confortabila si un design de clasa transforma lemnul in case din lemn, care sunt disponibile in o varietate foarte mare ele incadranduse foarte usor in diferite tipuri de teren.

Oferim clientilor nostri in timpul si dupa faza de constructie, un serviciu complet, care include recomandari detaliate cu privire la posibilele utilizari ale caselor din lemn deasemeni un timp de executie rapida.

O alta preocupare este de a oferi o casa sanatoasa si ecologica, atat pentru ocupanti si pentru mediu in general. Pentru a realiza acest lucru vom folosi atat materiale simple, naturale si componente moderne profitand de cele mai recente studii suedeze de cercetare cu privire la locuinte din lemn.

Ne straduim intotdeauna sa minimizam pierderile de energie pasive, prin intermediul calculului termic, tinand seama de vantul local, ploaie si alte conditii climatice ale zonei de amplasare a casei.

Suprafetele mari, open-plan, ofera un sentiment de lux, de spatiu acestea sunt usor de atins utilizand materiale de calitate certificate, obtinanduse o temperatura constanta a diferitelor functiuni ale casei. Fundatiile din beton armat sunt foarte bine izolate nepermitand pirderi de caldura ale pardoselilor din lemn, incalzirea prin pardoseala astfel facandu-se uniform.

Izolatie este foarte eficienta in reducerea costurilor pentru incalzire cu energie din cauza pierderilor foarte mici in comparatie cu alte materiale. Nu numai despre atractivitatea si durabilitatea unei case din lemn putem discuta dar si de climatului interior.

In timpul verii, este racoare si placut iar in timpul ierni cald aceasta resedinta fermecatoare oferindu-va un plu de lux. Motivul este tocmai lemnul acest material viu absoarbe umezeala, care este eliberat treptat in interiorul casei dvs. Acest sistem natural de management al umiditatii asigura un climat interior placut in casa de lemn.

Exita o varietate de moduri de a oferi unei case din lemn o izolatie termica si depinde intotdeauna de proiectare si condiitile individuale ale fiecarui proiect.

Panouri sandwich, sunt finalizate foarte repede si eficient pe site-ul de constructie, ele sunt folosite cel mai adesea, izolatia termica este pregatita prin introducerea materialului izolant in rafturi pregatite in peretele exterior, care este apoi acoperit pe ambele fete cu placi, cel mai adesea pe o baza de lemn sau materiale lemnoase, fibre.

In functie de cerintele de putere a constructiei, materiale de izolatie au grosimi diferite: 200 mm (pentru case standard) de pana la 400 mm (consum redus de energie la case pasive).Date de contact

SC FAPACO SRL
Prelungirea Ghencea nr.71, Bloc 1, Scara 1, Etaj 3, Ap 9, Bragadiru, Jud Ilfov


Mobil:0723 751 901, 0730 305 380

office@fapaco.ro
J29/919/2001   CUI: 14252164
2020 © FAPACO


web design realizat de
webdesign - creatie website
obiecte promotionale