Case din lemn - Fapaco

Case din lemn ieftine, la cheie

case de locuit permanent, case de vacanta


Casa din lemn Zenith


Casa Zenit de asemenea, utilizeaza tehnologii de minim impact al mediului incojurator. Eleganta este data de linii curate si un joc corect al volumului imbinand materiale durabile intr-o forma dinamica si energica.

Casa din lemn este extrem de eficienta si bine luminata utilizeazand un sistem de panouri structurale izolate, care salveaza costurile fortei de munca si materiale in timpul constructiei, si a dus la importante economii de energie pe tot parcursul calculului termic si de reducere a zgomotului exterior.

Casa din lemn Zenith (1) Casa din lemn Zenith (2) Casa din lemn Zenith (3) Casa din lemn Zenith (5)

Locuinta este construita pe o fundatie continua de beton armat foarte bine izolata, adancimea fundatiei se va hotara de inginerul structurist in functie de terenul de amplasament si bineinteles de climatul zonei. In functie de amplasament se pot modifica si inclinatiile apelor acoperisului, atat cat imaginea de ansamblu si conceplul casei nu are de suferit.

Peretii exteriori ai casei sunt din lemn fiecare din ei find un element de structura , sunt izolati cu vata minerala iar apoi inchisi cu osb la ambele fete. Finisajele exterioare depind de designul casei si se compun din lambriu molid sau fag, sau din polistiren de 100mm tencuit.

Tamplaria este executata din lemn stratificat cu geam termopan dublu existand intr-o varietate de nuante su culori la aceasta tamplarie se pot adauga si obloane de o calitate exceptionala dandu-i un aspect putin mai rustic dar cu niste avantaje termice si estetice deosebite find de asemenea foarte bune izolatoare fonice si marind gradul de intimitate implicit confort.

Planul parterului este de tip open-space imbinand perfect functiunea si confortul unei case moderne, dispunand de un vestibul din care se face intrarea intr-un living spatios de unde se potate vedea bucataria si locul de luat masa si bucataria avnd un spatiu tehnic care se poate folosi pentru centrala termica si camara. Accesul la etaj se face printro scare de lemn comoda care ascunde discret intrarea in grupul sanitar al parterului.

Casa din lemn Zenith (4) Casa din lemn Zenith (8) Casa din lemn Zenith (6) Casa din lemn Zenith (7)

Etajul este compus din trei dormitoare spatioase dintre care unul matrimonial avand acces la terasa. Cele doua dormitoare dispuse paralel cu holul creaza un spatiu tehnic foarte util pentru intretinere permitand montarea unei masini de spalat.

Scarile ajung in dreptul baii care deserveste toate dormitoarele, fiind o baie cu o suprafata foarte bine proportionata si cu posibilitati multiple de amenajare.

Acoperisul este bine pozitionat si nu impiedica cu nimic la utizirarea in intregime a spatilor de la etaj dand un volum foarte interesant camerelor amplificand confortul si sporind sentimentul familial pe care il are o casa din lemn.

Despre Fapaco FAPACO
produse noi | oferte | portofoliu
Telefon Fapaco contacteaza-ne telefonic
0730 305 380
Contact Fapaco completeaza formularul de
contactDate de contact

SC FAPACO SRL
Prelungirea Ghencea nr.71, Bloc 1, Scara 1, Etaj 3, Ap 9, Bragadiru, Jud Ilfov


Mobil:0723 751 901, 0730 305 380

office@fapaco.ro
J29/919/2001   CUI: 14252164
2019 © FAPACO


web design realizat de
webdesign - creatie website
obiecte promotionale